1-1 coaching

Allereerst wil ik je complimenteren voor je moed. Het feit dat je mijn website bezoekt, betekent dat je hebt besloten dat het ongemak dat je ervaart genoeg is geweest en dat je de eerste stap wilt zetten op weg naar verlichting. Ik waardeer het enorm dat je juist mijn site bezoekt en ik hoop dat ik je kan helpen op je pad naar verlichting. Met verlichting bedoel ik vrij zijn van obstakels en patronen die zijn ontstaan vanuit negatieve ervaringen uit het verleden – gedrag dat destijds nuttig was om je overeind te houden, maar dat nu een obstakel is geworden -.

Als je besluit om samen met mij op pad te gaan, neem dan contact met me op voor een eerste intake. Dit is een fysiek contactmoment waarbij we elkaar beter leren kennen en rustig de wensen en behoeften van beide partijen bespreken. Na deze afspraak nemen we allebei de tijd om te voelen of we dit pad samen willen bewandelen. Als we na deze afspraak allebei positief zijn, plannen we een afspraak voor de eerste sessie.

Tijdens een 1-op-1 coachingssessie gaan we samen op zoek naar het thema dat op dat moment de aandacht nodig heeft. Zodra het thema helder, concreet en voelbaar is, kunnen we ermee aan de slag. De methoden waarmee ik momenteel werk zijn ademwerk, re-scripting, visualisatiemeditaties en de-armouring.

Een complete sessie kan tussen de 3 en 5 uur duren, afhankelijk van de complexiteit van het thema. Je zult echter altijd verantwoord huiswaarts keren. Na afloop van de sessie bepalen we samen de vervolgstappen. En eenmaal thuis blijf ik ten alle tijden bereikbaar voor eventuele nazorg.