Healing adventure

Healing Adventure: voor innerlijke groei

Een Healing Adventure is een letterlijke reis waarin je onder begeleiding van ervaren trainers en coaches fysieke en mentale uitdagingen aangaat. Pelgrimeren, yoga, meditatie, ademwerk en bushcraft komen allemaal samen om de ideale omstandigheden te creëren voor innerlijke groei.

Als ervaringsdeskundige weet ik uit eigen ervaring hoe waardevol de werkvormen zijn die tijdens deze reis aan bod komen, bijvoorbeeld voor het creëren van mentale en fysieke veiligheid en bewustwording. Zelf heb ik de waarde van elk van deze onderwerpen mogen ontdekken en wil ik deze ervaring graag delen.

Mijn plan is om mijn kennis en ervaring samen te voegen en te delen in een onvergetelijke en transformerende reis. Momenteel zijn er nog geen reizen gepland, maar er wordt hard gewerkt om jaarlijks een herfst- en lente-reis te organiseren, waarbij de ene reis in het teken staat van loslaten en de andere van een nieuw begin. Het streven is de eerste reis in de lente van 2024 te realiseren

Ben je geïnteresseerd in deze reis? Vul dan het contactformulier in en laat weten dat je graag op de hoogte wordt gehouden van de Healing Adventure.